Kétfunkciós hordozótáskáinkról bővebben

Mi a táska funkciója?

Hordozótáska és hordozható fekhely egyben. Egy olyan több funkciós hordozótáska, amely használható fekhelyként otthon, használható utazáshoz fekhelyként autóban és különböző helyeken (szálloda, vendéglátó egységek: étterem, kávézó...)

Kis kedvencünknek mindenhol biztonságot és a kényelmet nyújt.

Ideális már kölyökkorban a használata, hiszen kiskutyánknak az alomtól leválasztást követően már egy pihe puha és biztonságot adó kuckóként szolgál.

Akár állatorvoshoz visszük, akár vendégségbe, akár utazáshoz a táska fülei által kényelmesen hordozhatjuk egyik helyről a másikra.

A hordozótáskák 2 méretben készülnek. KICSI méretet maximum 4 kg-os, a NAGY méretet maximum 7 kg-os kutyusnak ajánljuk. A pontos méretek webáruházunkban a termékek részletes adatlapján megtalálhatóak.

Ki tud-e ugrani a kutya a táskából?

Minden táskában található biztonsági póráz, mely akár hámot, akár nyakörvet visel a kutyánk a táskában lévő karabinerrel kibiztosítható. A KICSI mérető hordozótáskában egy biztonsági póráz, míg a NAGY mérető hordozótáskában két biztonsági póráz található.

Mi történik, ha a táskát bármilyen szennyeződés éri?

A hordozótáska maximum 30 fokon mosógépben mosható. Gépben nem szárítható. Mosási útmutatónk a hordozótáskába varrt címkén is megtalálható.

Miért szereti minden kutyus a Lovely Puppy Kétfunkciós hordozótáskákat?

A belső felület a legkiválóbb minőségű Wellsoft vagy Minky anyagból készül, mely melegséget és puhaságot biztosít a kutyus számára. Különleges tömőanyagának köszönhetően a kutyus könnyedén ki tudja alakítani benne a számára legkényelmesebb pozíciókat. Vásárlói visszajelzéseink alapján a kutyusok otthon is ebben alszanak.

Mit jelent, hogy limitált?

Minden hordozótáskánk limitált példányszám készül. Ezzel is biztosítva kutyusnak és persze a Gazdinak az egyediséget.

Mit jelent, ha a webáruházban csak az egyik méretet tudom kiválasztani?

Az azt jelenti, hogy már csak abban a méretben elérhető az a táska, a másik méret elfogyott. Ilyenkor érdemes tovább nézelődni és másikat választani vagy érdeklődni, hogy a hiányzó méret várható-e még.

Egyedi igényeket is kiszolgáltok?

Igen, ha van konkrét elképzelés, ami a színvilágot vagy a mintát illeti, akkor keresünk olyan anyagot, elküldjük a képeket és maximum 2 héten belül elkészül és küldjük is.

Ha a képeink között van olyan hordozótáska, ami már nem található webáruházunkban, de nagyon megtetszett, akkor utánajárunk és beszerezzük hozzá az anyagokat, amennyiben még lehetséges.

Az egyedi igények teljesítése vonatkozik hordozóra, táskára, fekhelyre ...

 

További kérdéseiteket várjuk emailben: info@lovelypuppyboutique.eu vagy telefonon: +36205232580