Kétfunkciós fekhelyeinkről bővebben

Mi a fekhely funkciója?

Matrac és fekhely egyben. Egy olyan több funkciós fekhely, amely használható otthon, használható utazáshoz és különböző helyeken (barátok, szálloda ...)

Kis kedvencünknek mindenhol biztonságot és a kényelmet nyújt.

Kinyitva nagyszerű matrac, tömőanyagának köszönhetően tökéletes kényelmet nyújt heverészéshez, begombolva kényelmes fekhely bekuckózáshoz. A matracból pillanatok alatt ágyikót lehet varázsolni.

 

A fekhelyek 2 méretben készülnek. A pontos méretek webáruházunkban a termékek részletes adatlapján megtalálhatóak.

Hogyan lesz a fekhelyből matrac?

A matrac rövidebb oldalán középen található egy-egy gomb. Minden sarkán található bújtató. Egyszerűen a bújtatókat akasszuk rá a gombokra. Varázslat... Elkészült a kényelmes, bújós fekhely! 

 

Mi történik, ha a fekhelyet bármilyen szennyeződés éri?

A fekhely maximum 30 fokon mosógépben mosható. Gépben nem szárítható. Mosási útmutatónk a fekhelybe varrt címkén is megtalálható.

Miért szereti minden kutyus a Lovely Puppy Kétfunkciós fekhelyet?

A belső felület a legkiválóbb minőségű Szőrme vagy Wellsoft anyagból készül, mely melegséget és puhaságot biztosít a kutyus számára. Különleges tömőanyagának köszönhetően a kutyus könnyedén ki tudja alakítani benne a számára legkényelmesebb pozíciókat. 

 

Mit jelent, ha a webáruházban csak az egyik méretet tudom kiválasztani?

Az azt jelenti, hogy már csak abban a méretben elérhető az a fekhely, a másik méret elfogyott. Ilyenkor érdemes tovább nézelődni és másikat választani vagy érdeklődni, hogy a hiányzó méret várható-e még.

Egyedi igényeket is kiszolgáltok?

Igen, ha van konkrét elképzelés, ami a színvilágot vagy a mintát illeti, akkor keresünk olyan anyagot, elküldjük a képeket és maximum 2 héten belül elkészül és küldjük is.

Ha a képeink között van olyan fekhely, ami már nem található webáruházunkban, de nagyon megtetszett, akkor utánajárunk és beszerezzük az anyagokat, amennyiben még lehetséges.

Az egyedi igények teljesítése vonatkozik hordozóra, táskára, fekhelyre ...

 

További kérdéseiteket várjuk emailben: info@lovelypuppyboutique.eu vagy telefonon: +36205232580